Sådan arbejder jeg

Malerierne

Jeg kigger som regel efter et foto jeg selv har taget – det kan være fra det gamle fotoalbum eller fotos jeg har taget for nylig. Jeg vil gerne fremhæve hverdagslivet og det nære i de rum og med de mennesker vi omgiver os med.

Undersøger hvordan vi opfatter rum, hvordan gengiver man intensitet og nærvær?!

Fotografiets kvalitet er ikke så afgørende, det er indholdet, delelementer og kompositionen jeg bruger.

Tegningerne

Tegning kan noget andet end maleri. Tegning er som regel i mindre format, og kan både være fri fantasi og fabulerende men også en konkret opgave, noget der skal illustreres, være let aflæselige ikoner og vignetter. Det kan være fortællinger over flere forløb, i tegneserieform eller tegningen som kommentar til en tekst, der kan tilføje en tekst et ekstra lag.

“– hvordan gengiver man intensitet og nærvær?!”